Thuis

Mabis Project Management Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De PROJECTLEIDING CO LTD van MABIS biedt een brede waaier van de professionele diensten, met inbegrip van architecturaal en binnenlands ontwerp, project en bouwleiding, binnenland geschikt-uit aangaand, ontwerp voor de lichte geprefabriceerde huizen van de staalstructuur, prefab modulair huis en containerhuis enz., en het systeem van de de bouwgordijngevel, GRC-vervaardiging en installatie aan, evenals werken het structureel staalontwerp, de levering en de installatiespecialist enz.

Momenteel, heeft het bedrijf een reeks van rijpe project planning, het rapport van de projecthaalbaarheidsstudie, planning en ontwerp, projectverrichting en beheer van het gehele gevalsysteem voor de overheidsontwikkeling planning, de investering van het ondernemingsproject gevormd om een volledige waaier van oplossingen te verstrekken om het projectproject, project financiering effectief te bevorderen. Het Mabisteam hangt het concept „people-oriented aan, behulpzaam en gemeenschappelijk“. De planning en het ontwerp houden van de plaats, volledig onderzoek de omringende landschapsmiddelen, de expliciete en verborgen middelen van het perceel opgraven, en de voordelen van elementen, verzamelen verbeteren om de werken van uitstekende kwaliteit tot stand te brengen, om de perfecte combinatie van toerisme en vrije tijdsontwikkeling echt te bereiken.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Projectleiding Ltd wordt van Guangdong Mabis Gevestigd in 2014, is de eerste minister van de industrie, gespecialiseerd in de ontwikkeling die, die en het Prefabhuis vervaardigen op de markt brengen. Ook, ons huis. Heeft 30 jaar onderhoud-vrij, anti-Aardbeving onder niveau 9, Onbeperkt windsysteem, Photovoltaic systemenonafhankelijkheid, Intelligent controlesysteem. Na jarenontwikkeling, zijn wij geleidelijk aan het de industriefront geworden. Ons bedrijf biedt altijd klant-centric aan, dient onze cliëntenzoetigheden!

China Mabis Project Management Ltd. Bedrijfsprofiel China Mabis Project Management Ltd. Bedrijfsprofiel China Mabis Project Management Ltd. Bedrijfsprofiel China Mabis Project Management Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Zuidoost-Azië

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Mabis - Woodcube

Aantal werknemers : 120~150

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Mabis Project Management Ltd. Certificaten China Mabis Project Management Ltd. Certificaten China Mabis Project Management Ltd. Certificaten China Mabis Project Management Ltd. Certificaten

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!