Thuis

Mabis Project Management Ltd. fabriek productielijn

Certificaat
China Mabis Project Management Ltd. certificaten
China Mabis Project Management Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Speciaal Ouyi voor de hulp die zij me dankzij heeft voorzien. En verheug me op een langere samenwerking met Au en MABIS van Ouyi.

—— Dennis (Netherland)

Grote mensen om te werken met. Zeer geduldig, vriendschappelijk en professioneel. Ik verheug me op onze toekomstige projecten.

—— Jonathon (Verenigde Staten)

Ik zal ook tot andere huismodellen voor mijn een ander bezit opdracht geven, becacuse zei mijn ingenieur de kwaliteit van uw materialen zeer goed is! Dank u.

—— Mest (Vietnam)

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Mabis Project Management Ltd. fabriek productielijn Mabis Project Management Ltd. fabriek productielijn Mabis Project Management Ltd. fabriek productielijn Mabis Project Management Ltd. fabriek productielijn Mabis Project Management Ltd. fabriek productielijn

  • lopende band

    Onze fabriek heeft de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Hun goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.

  • OEM / ODM

    Wij hebben het concept innovatief ontwerp, geoptimaliseerde productietechnologie en gestandaardiseerde verrichting aangehangen om aan de gepersonaliseerde behoeften van klanten, en constant betere producten en de diensten te voldoen. Het perfecte de dienstsysteem en het professionele team van de naverkoopdienst, voert de afzonderlijke volgende huis-aan-huisdienst uit, verlenen de efficiënte en efficiënte huis-aan-huisdienst voor klanten.

  • R & D

    Wij zijn geëngageerd aan ononderbroken innovatie in ontwerp en technologie, en streven ernaar om klanten van de betere diensten en producten te voorzien.

Contactgegevens
Mabis Project Management Ltd.

Contactpersoon: Ms. Ouyi Au

Tel.: +86-13825528000

Fax: +86-757-2633-3380

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!