Thuis Nieuws

China Mabis Project Management Ltd. bedrijf nieuws

Certificaat
China Mabis Project Management Ltd. certificaten
China Mabis Project Management Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Speciaal Ouyi voor de hulp die zij me dankzij heeft voorzien. En verheug me op een langere samenwerking met Au en MABIS van Ouyi.

—— Dennis (Netherland)

Grote mensen om te werken met. Zeer geduldig, vriendschappelijk en professioneel. Ik verheug me op onze toekomstige projecten.

—— Jonathon (Verenigde Staten)

Ik zal ook tot andere huismodellen voor mijn een ander bezit opdracht geven, becacuse zei mijn ingenieur de kwaliteit van uw materialen zeer goed is! Dank u.

—— Mest (Vietnam)

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Laatste bedrijfsnieuws over Het openbare Geprefabriceerde Toilet staat Stedelijke Modernisering bij

Het openbare Geprefabriceerde Toilet staat Stedelijke Modernisering bij

[2019-01-19 16:13:01]
Planning, EIA, bouwtoepassing… Als de behoefte om een openbaar toilet op de straten van Guangzhou te bouwen, het oud kan nemen om door het proces te gaan. om de moeilijkheid op te lossen om het openbare toilet te plannen, doet een nieuw type zich van openbaar toilet onder de samenwerking van het ... Lees meer
Laatste bedrijfsnieuws over MABIS WONEN CLAC EXPO BIJ

MABIS WONEN CLAC EXPO BIJ

[2017-11-09 15:52:31]
Eerste zhuhai China-Latijns Amerika Expo beëindigde met succes. De geprefabriceerde modulaire die huizen door Mabis Projectleiding Ltd tijdens de Expo worden tentoongesteld trokken reusachtige aandacht van Chinese en buitenlandse ondernemingen aan. De professionele bezoekers en de bedrijfsvertegenwo... Lees meer
Page 1 of 1

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!